Wie is Sofidia

 

Sofidia wordt sinds 2001 vorm gegeven door Ruur Boersma.

Als ik terugkijk op mijn persoonlijke ontwikkeling, ben ik dankbaar voor wat het mij gebracht heeft. Graag wil ik mijn kwaliteiten inzetten om dit door te geven aan anderen.
Ik heb vooral belangstelling voor wat mensen wezenlijk bezig houdt. Door mijn intuïtief inzicht stel ik de juiste vraag op het juiste moment of geef de op dat moment passende ondersteuning. Ik ga uit van de kracht en de mogelijkheden van mensen, en denk daarbij graag voorbij aan dat wat voor de hand liggend is.


Na mijn studie plantenteeltkunde werkte ik als universitair docent aan Wageningen Universiteit. Mijn aandachtsveld hier was de relatie tussen mens en natuur, en de invloed hiervan op de ontwikkeling van landbouw en landbouwwetenschap. Hierdoor realiseerde ik me steeds meer het belang van bewustzijnsontwikkeling. Het werken met studenten heeft mij hierin ook erg geïnspireerd.
Het begin van mijn eigen ontwikkelingsproces heb ik o.a. vorm gegeven door cursussen te doen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, emotioneel lichaamswerk en chi kung. Om de switch naar professioneel begeleider te maken heb ik de opleiding gedaan tot Supervisor bij de VDO in Nijmegen. Daarna zijn allerlei ontwikkeltrajecten gevolgd. Ik ben lid van LVSCgecertificeerd enneagramcoach, Insights Discovery Licensed Practitioner Logosynthese Coach en Noloc-erkend Loopbaanprofessional.
Verder laat ik mij inspireren door alles wat inzicht geeft in mens en wereld, van kwantumfysica en bewustzijnsonderzoek tot energetische healingsmethoden en heilige geometrie. Ook de natuur is voor mij zeer belangrijk, de aarde is onze basis.
Voor meer informatie over mijn manier van werken bent u van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.


Contact

Voor meer informatie of voor een gratis kennismakingsgesprek:

Post:
Ruur Boersma
Lawickse Allee 62
6707 AK Wageningen

Telefoon:
06 231 32 005

E-mail:
info@sofidia.nl

 
2006 - Sofidia || Powered by Knallend Opvallend